Βιολογικό Αγουρέλαιο - Γιατί βιολογικό εξαιρετικό παρθένο αγουρέλαιο;
Greek flag Uk flag Czech flag

Γιατί Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Αγουρέλαιο;


Είναι το καλύτερο ελαιόλαδο στην αγορά, που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας !

Όπως αναφερθήκαμε στο κεφαλαίο “ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΣ“ , έχει όλα τα καλά του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου σε ενισχυμένη μορφή.

Ας μάθουμε λοιπόν ποια είναι τα πλεονεκτήματά του.

1. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και ειδικά το αγουρέλαιο έχει μια ιδιαίτερη ευχάριστη, πικάντικη και απολαυστική γεύση. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν συνεχώς τις ευεργετικές του δράσεις.

2. Τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, που υπάρχουν σε μεγάλη ποσότητα στο αγουρέλαιο, ιδιαίτερα όταν αντικαθιστούν τα κορεσμένα λιπαρά οξέα, βοηθούν στη μείωση του βάρους. Η κατανάλωση ελαιολάδου φαίνεται ότι βοηθάει στην αποδόμηση του λίπους μέσα από τα ίδια τα λιποκύτταρα του οργανισμού, βοηθάει στην απαλλαγή του κοιλιακού λίπους αλλά και στη ρύθμιση της ινσουλίνης.

3. Τα μονοακόρεστα λιπαρά οξέα σε συνδυασμό με τα αντιοξειδωτικά που περιέχει βοηθούν στην πρόληψη της καρδιαγγειακής νόσου, του διαβήτη, κάποιων τύπων καρκίνου, ενώ τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας έτσι στην μακροζωία.

4. Μελέτες έχουν δείξει ότι δίαιτες πλούσιες σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (που περιέχονται στο ελαιόλαδο) μπορούν να αποτρέψουν την εξασθένηση των γνωστικών λειτουργιών του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη γήρανση και συντελούν στην πρόληψη ασθενειών όπως η νόσος Alzheimer.

5. Το ελαιόλαδο περιέχει βιταμίνες Α, D, E και K, που βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την οξείδωση των κυττάρων που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση (για τον ίδιο λόγο το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι βασικό συστατικό σε πολλές μάσκες ομορφιάς, όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά για τα μαλλιά, τα νύχια και όλο το σώμα).

6. Έρευνες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να βελτιώσει τα ψυχοκινητικά αντανακλαστικά του βρέφους και να του δώσει αναπτυξιακά πλεονεκτήματα.

7. Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να δράσει ως φυσικό παυσίπονο, ενώ περιέχει ουσίες που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.

8. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει την αναπνοή ευκολότερη. Η αύξηση της ροής του αίματος σε συνδυασμό με την αντιφλεγμονώδη δράση βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων πολλών ασθενειών, πχ στο άσθμα.

9. Το αγουρέλαιο περιέχει υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών, στα οποία συμπεριλαμβάνονται πολυφαινόλες, βιταμίνη Ε, καροτινοειδή και χλωροφύλλη. Τα αντιοξειδωτικά είναι το κλειδί για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προστασία του σώματος. Χάρη σε αυτά μειώνεται και η υψηλή αρτηριακή πίεση.

10. Τέλος, περιέχει Ω3 λιπαρά οξέα, τα πλεονεκτήματα των οποίων είναι αδιαμφισβήτητα βελτιώνοντας την προστασία του οργανισμού.

Είναι προφανές, ότι η καθημερινή κατανάλωση του ελαιολάδου επηρεάζει θετικά την υγεία των ανθρώπων, την ποιότητα της ζωής και τη μακροζωία. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο θα έπρεπε να είναι η βάση της κάθε διατροφής και όχι μόνο της Μεσογειακής!

Bio-green-oliveoil

Διακρίσεις - Βραβεία

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Τηλέφωνο:
  +30 26820 23 634,
  +30 6937 236 006,
  +30 6993 386 034
 • Email:
  bio.green.oliveoil@gmail.com
 • Διεύθυνση:
  Οδός Θαλή 2
  Οικισμός Δροσιά, Πρέβεζα, 481 00
  Ελλάδα