Βιολογικό Αγουρέλαιο - Αποθήκευση - Τυποποίηση
Greek flag Uk flag Czech flag

Αποθήκευση – Τυποποίηση


Το ελαιόλαδο συγκεντρώνεται σε ιδιόκτητες ανοξείδωτες δεξαμενές σε ειδικά μονωμένο και στεγασμένο χώρο, με επιστημονικά αυστηρό έλεγχο.

Οι έλεγχοι γίνονται πάντα βάσει των προδιαγραφών που έχει ορίσει ο ευρωπαϊκός κανονισμός ελαιολάδου και βέβαια βάσει των υψηλών standards που έχουμε θέσει για το αγνό αυτό αγουρέλαιο. Έτσι με αυστηρά κριτήρια και υπευθυνότητα, επιτύχαμε την πιστοποίησή μας από το ινστιτούτο πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΒΙΟ Hellas, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Kανονισμό GR–BIO–03, την οποία παραθέτουμε παρακάτω.

Το προϊόν μεταφέρεται με πλήρως ανοξείδωτο δίκτυο προς εμφιάλωση, χωρίς καμία χημική ή άλλη επεξεργασία, παρά μόνο με πρωτογενές φιλτράρισμα για την απομάκρυνση των ξένων υλών και της υγρασίας.

Η τυποποίηση του ελαιολάδου αποτελεί βασικό παράγοντα για τη διασφάλιση της αυθεντικότητας και ποιότητας του προϊόντος στους καταναλωτές. Το εξαιρετικά παρθένο αγουρέλαιο που παράγουμε είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν το οποίο παραλαμβάνεται όπως ακριβώς βγαίνει από το ελαιοτριβείο, χωρίς καμία επεξεργασία ή πρόσμιξη. Οι έλεγχοι αυτοί αποτελούν ένα δίχτυ ασφαλείας για τους καταναλωτές και εγγυώνται την καθαρότητα του τελικού προϊόντος.

Οι διαδικασίες τυποποίησης είναι διαπιστευμένες κατά ISO 9001 και ISO 22000. Το ελαιοτριβείο όπου παράγεται το αγουρέλαιό μας, διαθέτει επίσης πιστοποίηση βιολογικής παραγωγής ελαιολάδου τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων «ΔΗΩ», καθώς επίσης και πιστοποίηση τυποποίησης ελαιολάδου του ιδίου οργανισμού. Οι αναλύσεις του ελαιολάδου πραγματοποιούνται σε συνεργαζόμενο σύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, διαπιστευμένο με ISO 17025.

Διακρίσεις - Βραβεία

Πιστοποιήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Τηλέφωνο:
  +30 26820 23 634,
  +30 6937 236 006,
  +30 6993 386 034
 • Email:
  bio.green.oliveoil@gmail.com
 • Διεύθυνση:
  Οδός Θαλή 2
  Οικισμός Δροσιά, Πρέβεζα, 481 00
  Ελλάδα